Online Werkplek Basis

Online werkplek maar dan voor een betaalbare prijs. Met werkplek Basis heeft u Microsoft Office Online, 1TB opslag, koppelingen met uw bedrijfsapplicaties en dat allemaal in één gebruiksvriendelijke schil. 

€12,50 p/mnd

Online Werkplek Premium

Met werkplek Premium heeft u meest recente Microsoft Office pakket voor uw pc, tablet en mobiel, 1TB opslag, koppelingen met uw bedrijfsapplicaties en dat allemaal in één gebruiksvriendelijke schil.

€17,50 p/mnd

Cloud Compleet Basis

Met Cloud Compleet heeft u VoIP Telefonie geïntegreerd in onze Werkplek Basis oplossing. Middels Skype for Business kunt u niet alleen onderling communiceren maar nu ook bellen en gebeld worden!  

€20,00 p/mnd

Cloud Compleet Premium

Met Cloud Compleet Premium heeft u VoIP Telefonie geïntegreerd in onze Werkplek Premium oplossing. Naast alle functionaliteiten van Skype for Business ook het volledig Office pakket tot je beschikking. 

€25,00 p/mnd

 

Antech Werkplek maakt online werken voor iedere leek beschikbaar!

Office365 is een fantastisch product, maar gebruikers vinden het vaak complex. Daarom is er Antech Werkplek. Een zeer gebruiksvriendelijke schil om de technologieën van Office365. Aangevuld met alle applicaties die je nodig hebt om te werken. 

 

                                                       

 

Single Sign-On

Eén keer inloggen in de werkplek en daarmee direct toegang tot alle applicaties .

Legacy Windows apps

Start eenvoudig lokale- en hosted applicaties op vanuit één centraal startpunt.

Vereenvoudig apps

Eenvoudige interface mogelijkheden op applicaties als SharePoint, AFAS, taken en meer.

Speciaal voor VoIP

Antech VoIP integreert met Skype for Business! U gebruikt dus het beste van beide werelden!

 

Waarom Antech Werkplek?

Met uw persoonlijke Werkplek kun je eenvoudig alle lokale-, web- en Windows applicaties bereiken vanuit één online werkplek.
In een paar klikken maak je een nieuwe app beschikbaar voor een groep of individu. Zo hoeven mensen die de werkplek gebruiken niets zelf te installeren.

 

 

Vereenvoudig Document beheer

De intuïtieve userinterface zorgt voor meer structuur en eenvoud op documenten en mappen uit Office 365 of Exchange & SharePoint. Hiermee kun je makkelijk on- en offline werken.

Integratie Skype voor Business

 

Antech Werkplek Basis als Premium komt met Skype for Business. Om hier optimaal gebruik van te maken is het mogelijk om Skype te koppelen met onze Hosted Telefonie diensten! 

Eén wachtwoord voor alles

In één keer inloggen op web- en hosted applicaties.
Single Sign-On maakt het mogelijk in één klik zowel web- als Windows applicaties te openen, zonder voor elke applicatie in te loggen. 

 

Altijd al naar de cloud gewild!?...Dit is je kans!

Al onze diensten zijn per maand opzegbaar. Probeer Antech Werkplek dus rustig een maand uit zonder vast te zitten aan een contract.