VoIP Telefonie

Sluit aan op het meest uitgebreide VoIP platform en ben overal bereikbaar. Antech VoIP ondersteund een breed scala aan telefoons en alle functies.

€7,50 p/mnd

VoIP Onbeperkt

Bel je toch liever onbeperkt tegen een vast tarief? Kies dan voor het VoIP onbeperkt account en bel onbeperkt voor een vast tarief naar vast en mobiel nationaal.

€17,50 p/mnd

VoIP SMB Onbeperkt

Bel voordelig met VoIP SMB Onbeperkt en bel onbeperkt naar vast en mobiel nationaal tot en met 8 werkplekken middels Panasonic TGP600 en de TPA65CEB.

€39,95 p/mnd

VoIP Maatwerk

Standaard features zijn voor u niet voldoende want u wilt keuzemenu's, wachtrijen, receptieposten, etc. Wij komen graag in contact voor een offerte op maat.

€?,?? p/mnd


Standaard features!

In een Antech VoIP zijn de volgende onderdelen inbegrepen.

 

Belgroepen

Wil je dat er meerdere telefoons rinkelen als er een gesprek binnenkomt? Of eerst op de ene afdeling en hierna op de volgende? Met Hosted VoIP stel je dit eenvoudig in met belgroepen in je belplan.

Fallback

Is je VoIP-telefoon of centrale niet te bereiken, dan schakelt het systeem automatisch door naar een fallback-nummer. Dit kunnen één of meerdere vaste of mobiele telefoonnummers zijn.

Openingstijden

Jouw openingstijden stel je eenvoudig zelf in! Afhankelijk van het tijdstip van het gesprek volgt het systeem een, door jou aangemaakt, belplan. In het weekend gaat het gesprek bijvoorbeeld naar Voicemail of naar een mobiel nummer.

Voicemail to E-mail

Ontvang je voicemailberichten in je e-mailbox. En luister ze af op je mobiel of computer.

Nummerherkenning

Een speciale klant voorrang geven ? Klanten uit een bepaalde regio uit laten komen op de juiste vestiging? Dit is standaard mogelijk met het hosted voip abonnement.

Wachtmuziek

Zelf bepalen welke wachtmuziek uw bedrijf laat horen? Eenvoudig een mp3 toevoegen naar keuze, of een melding laten horen tijdens de wachtmuziek? Dit is standaard inbegrepen.

Hotdesking

Dit is een handige telefooncentralefunctie, vooral voor werknemers die regelmatig op verschillende kantoorlocaties werken. Hotdesking wil zeggen, het (tijdelijk) doorzetten van een telefoonaansluiting naar een ander toestel.

Click to Dial

Met één muisklik een telefoonnummer bellen vanuit je Outlook contacten of vanuit je browser? Met Clik to Dial van Antech VoIP kan het!

Verkort Kiezen

Extension dialing zorgt er simpel gezegd voor dat je medewerkers met een nummer van drie of vier cijfers kunt bellen, zonder dat je een volledig telefoonnummer hoeft te gebruiken.


I AM voor PC, tablet en mobiel

Met I AM voorkomt u dat u de klant doorverbind naar een medewerker die niet beschikbaar of afwezig is. U kunt in dat geval de bellende partij direct op de hoogte stellen en een notitie achterlaten aan uw collega om de persoon terug te bellen... Werkt wel zo makkelijk!

 

      

Efficiënter communiceren

Met I AM kunt u vanuit één interface de beschikbaarheid van uw collega’s zien, chatten, bellen, vergaderen en samenwerken op élk apparaat. 

 

I AM & 4G 

Je telefonie in je broekzak, dat kan met I AM. Bellen en gebeld worden op je vaste nummer maar dan met op mobiele telefoon of tablet. Daarnaast ook nog eens handig je bereikbaarheid beheren. 

 

Gebruikerservaring

80% van de gebruikers ervaart minder e-mail (frustratie), 13% ervaart geen afname, 7% weet het niet. Bron: Broadsoft


Meer features nodig!?

We hebben alles, maar dan ook echt alles in huis om aan de telefoniewensen van jouw organisatie te voldoen, zoals Receptie software,
  Skype for Business, SIM kaart integratie, etc. We gaan graag met je in gesprek.

Panasonic TGP600


De Yealink SIP-T46G is een revolutionaire SIP telefoon voor professionals.

€94,99

Panasonic TPA65


De Yealink SIP-T46G is een revolutionaire SIP telefoon voor professionals.

€92,99

 

YeaLink T19P


De Yealink SIP-T46G is een revolutionaire SIP telefoon voor professionals.

€54,99

 

Yealink T46G


De Yealink SIP-T46G is een revolutionaire SIP telefoon voor professionals.

€174,99