Zakelijk ADSL

Zorgeloos en flexibel ondernemen met Zakelijk ADSL van Antech Cloud. Zakelijk ADSL is leverbaar tot 20/1, het is mogelijk om meerdere ADSL lijnen te koppelen voor hogere snelheden.

Vanaf €29,95 p/mnd

Zakelijk VDSL

Zorgeloos en flexibel ondernemen met Zakelijk VDSL van Antech Cloud. Zakelijk VDSL is leverbaar tot 100/10, het is mogelijk om meerdere lijnen te koppelen.

Vanaf €34,95 p/mnd

Zakelijk Glasvezel

Extreem snel zakelijk glasvezel leverbaar tot 10Gb. Met even hoge up als download snelheid. Ideaal om ongestoord te werken in uw cloud omgeving.

Vanaf €54,99 p/mnd

Internet Security

Antech Cloud beschermt u tegen
online aanvallen, ransomware en gegevensverlies. U kunt zich zorgeloos concentreren op uw bedrijfsactiviteiten.

Vanaf €5,00 p/mnd

 

Zakelijk internet?

Waarom zou ik voor zakelijk internet kiezen?

 

Zakelijk Support

Wat je mag verwachten van een zakelijke provider is zakelijke support. Onze medewerkers weten wat belangrijk is voor jouw organisatie: online blijven.

Betrouwbaar

Niks belangrijker aan een internet verbinding dan dat hij stabiel en betrouwbaar is. Met Zakelijk Internet krijg je een betrouwbare internet verbinding.

Makkelijk te managen

Je bent zelf heer en meester over je eigen Internet verbinding. Je bepaalt dus zelf welke router of firewall je aansluit op jouw verbinding. Wel zo makkelijk! We kunnen je hierin natuurlijk wel adviseren.

Extreem snel

Zakelijk Internet is leverbaar in vele snelheden, van snel tot extreem snel. We leveren van 30/3 tot een snelle 500/500 internet verbinding.

Lage prijzen

Een zakelijke verbinding moet niet alleen stabiel en betrouwbaar zijn maar ook voordelig geprijsd zijn. Wij leveren altijd de snelste verbinding tegen de laagst mogelijke prijs op jouw locatie.

Pinnen over IP

Veilig Pinnen over IP is mogelijk in combinatie met een zakelijke internet verbinding.

IP-VPN

We kunnen mogelijkheden aan bieden om meerdere vestigingen to koppelen en voorzien van een private cloud omgeving.

Speciaal voor VoIP

Met Zakelijk Internet van Antech staan uw VoIP telefoons direct in verbinding met de Hosted VoIP server. Dit zorgt voor aanzienlijke kwaliteits verbetering.

 

Als goed is weet je nu best veel van ons!

Mogen we jou ook leren kennen? Graag gaan we met jou in gesprek om jouw organisatie te leren kennen en een
oplossing op maat te maken. Voor advies bel je 085 401 9669.